Music Monday #4

If you like the image, you can take it, as long as you link back :) 1.  The Smiths - There is a light that never goes out 2. ...

If you like the image, you can take it, as long as you link back :)

1.  The Smiths - There is a light that never goes out



2. Wintersleep - Listen [Listen, Listen]

 

3. Bedouin Soundclash - Brutal Hearts


Hope you enjoyed them :)
If you have a Music Monday post, leave a link below! I'd love to check it out.

Kisses!
Ella

 

You Might Also Like

2 comments

  1. Well, imi place foarte mult al 2-lea cantec. ^^ So relaxing! Si desigur, imi place aspectul blogului! Si celalalt imi placea, dar aici par un pic mai aerisite(mai mult la pagini mai refer). Mi-au facut o mare surpriza cand am vazut blogul. M-am uitat inca o data la nume sa vad daca esti tu sigur. :)) Intr-un mod pozitiv desigur. Woahh si cati followeri ai(la vechiul design nu se vedea). Sister Ella e foarte tare! ^^ aaa,sa nu uit! E un mic giveaway pe blog daca te intereseaza! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am TONE de melodii in genul melodiei care iti place, prefer sa ascult melodii mai chill in ultima vreme - no more rockaiala!! -
      Merci mult ^^ Initial, asa arata blogul inainte, dar vroiam o schimbare.. si cum am revenit la acesta si sincera sa fiu, daca o sa se mai schimbe ceva vreodata, o sa fie decat header-ul pentru ca e prea multa munca :)))

      Daaa my sweet followers <3333 M-as mira si daca as avea 3, nu stiu de unde au venit sau ce cauta pe aici, dar ma bucur ca sunt si se afla =)))) Am noroc ca am inceput blogul in engleza, altfel nu cred ca as fi avut atatia followeri.. SI SISTER HOGOF E FOARTE TARE!! I MEAN HELLOOOO!!

      *goes to the giveaway*

      Delete